Anlık Bildirim

Seagate'den tabletler için Ultra Mobile sabit sürücü

Seagate'den tabletler için Ultra Mobile sabit sürücü

Günlük hayatta pek çok işi havale ettiğimiz mobil cihazlarımız bu nedenle daha çok veri depolamaya başladı ve kapasiteleri de artık yetersiz kalıyor. Kullanıcılar ihtiyaçlarına göre dahili kapasiteyi belirleyebilirken, microSD kartlarla da kapasite artırılabiliyor. Üreticiler artık performansı etkilemeden daha fazla dahili kapasite çözümleri geliştirmenin peşinde. Bunlardan birisi de Seagate.

Seagate, yeni geliştirdiği Ultra Mobile sabit sürücüsü ile tabletlerin depolama kapasitelerini 7 kat artırırken, bir flash bellek seviyesinde performans ve hız sunuyor.

Sadece 5mm kalınlığa sahip olan sürücü üreticilerin incelikten taviz vermesinin önüne geçiyor. Ayrıca 500GB kapasite ve 6Gbps SATA ara birimi sayesinde 600MBps hızına kadar performans kaybı olmadan veri aktarımı yapabilmek mümkün oluyor. 

Ürün ayrıca 8GB ön bellekleme alanı sunuyor. Dinamik veri sürücüsü teknolojisi sayesinde bu sürücüyü taşıyan tabletler 64GB kapasiteli bir tabletin enerji tüketimini aşmıyor, 16GB kapasiteli bir tabletin de performansını sunabiliyor. Ancak 7 kat daha fazla depolama alanı sağlayabiliyor.

2.5 inçlik form faktörüne sahip olan ürün bekleme konumunda 0.14W enerji tüketiyor. Entegre  Zero Gravity sensörleri ve jiroskop desteği ile en iyi darbe koruması sağlanabiliyor. Seagate'nin ne zaman ürünün seri üretimine başlayacağı açıklanmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
894 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, seagate
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim