Anlık Bildirim

Seat Arona ve İbiza da dijital gösterge paneline kavuşuyor

Volkswagen Grubu çatısı altında yer alan Seat, 10.25 inçlik ekrana sahip Dijital Kokpit sisteminin Arona ve İbiza modellerine de getirileceğini duyurdu. Seat'ın sunacağı dijital kokpitin özellikleri:

Seat Arona ve İbiza da dijital gösterge paneline kavuşuyor Tam Boyutta Gör
 

2018 yılının başında Leon ve Ateca modellerinin opsiyon listesinde dijital kokpite yer vermeye başlayan Seat, şimdi de bu özelliğin İbiza ve Arona’ya getirildiğini duyurdu.

Volkswagen Grubu tarafından bir süredir kullanılan dijital kokpit sisteminde 10.25 inç büyüklüğünde interaktif ve kişiselleştirilebilir TFT ekran yer alıyor. 1,280 x 480 piksel çözünürlüğe sahip olan bu ekran, 75 Hz yenileme hızı sayesinde oldukça düzgün görüntü geçişi sağlıyor.

Dijital kokpit sisteminde sürücünün kişisel tercihine bağlı olarak üç farklı ekran modu bulunuyor: Klasik, Dijital ve Dinamik. Sürücü ekranında navigasyon, müzik, gelen aramalar, otopark alanları gibi bilgilerin yanında aracın durumu ve asistan özelliklerini de görmeye yarayan bu modlara direksiyonun üzerindeki “view” düğmesinden ulaşılabiliyor.

Sensörler parlaklığı otomatik ayarlıyor 

Sınırlı bir şekilde de olsa kişiselleştirilebilen bu modlar sürücülere daha kaliteli ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Dijital kokpit üzerinde yer alan dahili ışık sensörleri de ekranın parlaklığını otomatik olarak ayarlayarak sürücülerin tüm dikkatini yola vermesini sağlıyor.

Dijital kokpitin opsiyon olarak sunulacağı İbiza ve Arona modelleri ülkemizde de satılıyor. Seat Arona, üç silindirli 1.0 litrelik EcoTSI motor ve 7 ileri DSG otomatik şanzımanla birlikte 117 bin 400 TL’den, Seat İbiza ise aynı motor ve 5 ileri manuel şanzıman ile birlikte 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bekliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim