Anlık Bildirim

Şık arayüzü ile dikkat çeken ajanda uygulaması iAgenda artık ücretsiz

iOS 7 işletim sistemine sahip iPad modelleri için Hao Li tarafından hazırlanan ve sunduğu arayüz ile dikkat çeken ajanda uygulaması iAgenda, Apple App Store üzerinde ücretsiz yapıldı.
Yukarıda da belirttiğimiz gibi oldukça modern ve bir o kadar da sade tasarım çizgisiyle göze oldukça hitap eden iAgenda, isminden de anlaşılabileceği şekilde kişilerin farklı etkinlik, tatil, seminer ya da belirledikleri görevleri düzenli bir şekilde tutması için hazırlanmış durumda. Gerekli girişlerin oldukça kolay bir şekilde yapılabildiği belirtilen uygulama, tarih ve zaman temelli organizasyon yapabiliyor, farklı renkler ile içerikleri önem sırasına göre vurgulayabiliyor ve içerisinde yardımcı olması açısından birçok örnek organizasyon şeması barındırıyor. Hazırlanan içeriklerin e-posta üzerinden paylaşılmasına da imkan veren iAgenda, kaydırma hareketleriyle rahatlıkla kontrol edilebiliyor ve yakılaştırma desteğiyle geliyor.
Daha önce 3,59$ fiyat etiketiyle satılan dijital ajanda uygulaması iAgenda, an itibariyle ücretsiz olarak buradan elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim