Anlık Bildirim

Sony, 24 Şubat etkinliği için davetiye göndermeye başladı

Sony, 24 Şubat etkinliği için davetiye göndermeye başladı



Ay sonundaki MWC 2014 etkinliğine katılacak olan teknoloji devlerinin lansman saatleri de birer birer belli olmaya başlıyor. 24 Şubat günü Nokia ve Samsung'un ardından Sony'nin de bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Sony tarafından gönderilen davetiyelere göre basın toplantısı 24 Şubat günü yerel saatle 08.30'da başlayacak. Bu saat Nokia'nın etkinliği ile çakışıyor. Samsung'un Unpacked 5 etkinliği ise akşam yerel saatle 20.00'da başlayacak.

Sony'nin toplantıda hangi ürünleri tanıtacağına dair net bir bilgi yok. Sirius kod adlı yeni amiral gemi modeli Xperia Z2'nin bu toplantıda gün yüzüne çıkabileceği belirtiliyor. 5.2 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı iddia edilen Xperia Z2'de Snapdragon 800/805 yongaseti, 20/24MP çözünürlükte arka kamera, 3GB RAM, 4K video kaydı gibi özelliklerin yer alması bekleniyor. 

Sony'nin ayrıca Castor kod adlı Xperia Tablet Z'nin devam modelini ve orta seviyeye yönelik D230X model numaralı bir akıllı telefonu daha basın toplantısında lanse edebileceği konuşuluyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim