Anlık Bildirim

Sony, Tablet S fiyatında 100$ indirime gitti


2011 yılındaki tablet atağını 2012 yılında Android 4.0 ve Windows 8 ile sürdürmenin planlarını yapan Sony, yeni yıla indirimle giriyor. 

Sony tarafından yapılan duyuruda ilk piyasaya sürülen tableti Tablet S modelinin fiyatında 100$ indirim yapıldığı açıklandı. Yapılan indirimin ardından 16GB versiyonu 400$, 32GB versiyonu 500$ olarak belirlendi. 15 Aralık'ta Sony, Tablet S fiyatında yıl sonuna kadar 50$'lık indirim yapıldığını duyurmuştu. Yeni yıl başladığında ise 50$'lık daha indirim yapılmış oldu. 

Sony'nin tabletlerinin net satış rakamları açıklanmadığı için indirim politikasının beklentilerin altında kalan satış rakamları yüzünden mi başladığı veya daha önceden mi planlandığı konusunda net birşey söylemek mümkün değil. Sony'nin çift ekranlı tableti Tablet P için ise herhangi bir indirim söz konusu değil.

Yeniden belirlenen fiyatları ile Sony Tablet P modeli iPad 2 ve Transformer Prime gibi rakiplerinin bulunduğu seviyeden ASUS Transformer, Toshiba Thrive ve Galaxy Tab 7.0 Plus gibi rakiplerinin bulunduğu 400$ seviyesine inmiş oldu. Bakalım yeni politikası satış rakamları açısından firmaya ne derece katkı yapacak.

Tablet S modeli 9.4 inç 1280 x 800 IPS dokunmatik ekran, 1 GHZ hızında NVIDIA Tegra 2 işlemci, 1GB RAM, WiFi, Bluetooth, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 5MP arka/0.3MP ön kamera, 720p kayıt desteği gibi özellikler ile ülkemizde de 1200TL seviyesinden pazara sunulmuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6993 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim