Anlık Bildirim

TRT’den yerli yapım bilim kurgu dizisi geliyor

Yeni yayın dönemi için farklı projelere imza atmak isteyen TRT, yakın zamanda 2150 kod adıyla anılan yerli yapım yepyeni bir bilim kurgu dizisi yayınlamaya hazırlanıyor.
2014 Aralık ayında TRT 1 ekranlarında gösterime giren Filinta dizisinin ilk yaratıcıları arasında bulunan Bülent Turgut’un açıklamalarına göre ülkemizde sıra dışı yepyeni bir bilim kurgu dizisi yayınlanmaya başlanacak.
Şimdilik geçici olarak 2150 kod adıyla anılan, ne tam ismi ne de oyuncuları henüz bilinmeyen projede İstanbul’un gelecek yılları konu alınacak ve bizleri buna uygun şekilde tasarlanan fantastik bir dünya karşılayacak. 13'er bölümden oluşan iki sezon halinde geleceği söylenen dizinin ikinci sezonu için Amerikan, İngiliz ya da Rus yapımcılarla ortaklığa gidilebileceği belirtiliyor.
Bilgisayar ile üretilmiş resim olarak bilinen CGI (Computer Generated Imagery) teknolojisinin ağırlıkta kullanılacağı dizi için İstanbul’da kalıcı bir platonun kurulduğu da edinilen bilgiler arasında yer alıyor. 2017 yılında ilk sezonuyla ekranlarda boy göstermesi planlanan yapım bakalım Türk halkının beklentilerini karşılayabilecek mi…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12022 kez okundu.
44 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dizi, bilim kurgu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim