Anlık Bildirim

Taylandlı i-mobile 18MP çözünürlükte kameraya sahip bir akıllı telefon serisi hazırlıyor

Taylandlı i-mobile 18MP çözünürlükte kameraya sahip bir akıllı telefon serisi hazırlıyor

Akıllı telefon üreticileri arasında kamera odaklı akıllı telefon rekabeti giderek artmaya başlarken, çok uzak bir ülkeden iddialı bir model haberi geldi.

2007 yılında i-mobile 902 ile 8MP çözünürlükte Sony markalı CCD sensör ve Xenon flaş kullanan bir akıllı telefon ile piyasaya çıkan i-mobile, üst seviye fotoğraf kalitesi ile ses getirmişti. Taylandlı i-mobile bu kez 18MP çözünürlükte kameraya sahip bir akıllı telefon serisi üzerinde çalıştığını duyurdu.

Seride IQ X ve IQ XA adlı iki model bulunuyor. Her iki modelde de 18MP çözünürlükte kamera bulunuyor. Seri ön kamera konusunda da iddialı. Oppo Find 6 modelinde geleceği iddia edilen 8MP çözünürlükteki ön kamera, IQ serisinde de karşımıza çıkacak. Her iki sensör de otomatik odaklamalı ve arka aydınlatma - BSI desteğine sahip.

Bunun haricinde seride iddialı donanım özellikleri bulunmuyor. 4.7 inçlik 720p ekran, 1.2GHz saat hızında çalışan Cortex-A7 tabanlı MT6589 4 çekirdekli işlemci, Android 4.2 işletim sistemi, 1GB RAM, 4GB depolama kapasitesi, 32GB microSD desteği, çift SIM desteği şeklinde özellikler mevcut. Modellerin farkı ise 3G ağlarında desteklediği frekans bantlarında ortaya çıkıyor. 

Her iki modelin de 300$ fiyat etiketiyle satışa çıkacağı belirtiliyor. Ancak firmanın 8MP kameralı olarak lanse ettiği i-mobile 902 modelinin aslında 5MP kameraya sahip olduğu ancak ölçekleme ile 8MP çözünürlüğe çıktığı biliniyor. IQ serisinin 18MP çözünürlükteki kamerasının da aslında 13MP çözünürlükte olabileceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1985 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim