Anlık Bildirim

Teknotel Telekomünikasyon Donanım Haber İletişim Sponsoru

Teknotel Telekomünikasyon DonanımHaber İletişim Sponsoru oldu. Kesintisiz ve güvenilir iletişimi desteklemek için önemli bir misyon yüklenen Teknotel, sektörde 30 yılı aşkın bir tecrübeye sahip.

Teknotel Telekomünikasyon Donanım Haber İletişim Sponsoru Tam Boyutta Gör

Teknotel Telekomünikasyon olarak Donanımhaber ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğimizin ve dijital dönüşümün Türkiye’deki değerli konuşma ve paylaşma alanını sunan donanımlı ekibi kesintisiz ve güvenilir iletişimini desteklemekten memnuniyet duyuyoruz.

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir telekomünikasyon sektörüne öncülük eden Teknotel Grubu’nun Internet, Datacenter, Altyapı ve Ses hizmetleri sağlayıcılığı faaliyetlerini yürüten Teknotel Telekom, kurumların ihtiyaçlarına yönelik tümleşik erişim çözümleri sunar.

Teknotel, yurtiçi ve yurtdışındaki yedekli bağlantıları sayesinde yüksek performanslı ve kesintisiz Internet, Cloud ve Datacenter hizmetleri sağlar. Teknotel’in dünyanın en büyük telekom şirketlerinden KDDI’nın iştiraki olan Telehouse ile işbirliğiyle hayata geçen, Türkiye'nin ilk “Carrier Neutral” yani “Operatör Bağımsız”  veri merkezlerinden biri olan Telehouse Istanbul Veri Merkezi ise kurumlara global standartlarda hizmet sunar.

Teknotel Sosyal Medya Hesapları
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim