Anlık Bildirim

Telefon konuşmalarını kaydeden iPhone kılıfı: JiC

Akıllı telefonlarda telefon görüşmelerini kayıt altına alan bazı yazılımlar mevcut, ancak bu yazılımlar çoğu zaman ücretli ve internet gerektiriyor. JiC ise olaya farklı bir açıdan yaklaşıyor.
Telefon konuşmalarını kaydeden iPhone kılıfı: JiC
 
Telefonu kapattıktan sonra "Keşke bu konuşmanın bir kaydına ulaşabilseydim" dediğiniz oldu mu? Aslında akıllı telefonlarda kayıt için bazı yazılımlar mevcut, ancak bu yazılımların internet bağlantısı gerektirmesi, ücretli olmaları gibi dezavantajları var. Ayrıca arama izinlerine erişebilen uygulamalar gizlilik konusunda da endişelere sebep olabilir.
Bu konuyu değerlendiren bir grup girişimci çözümü telefon kılıfında bulmuş. Just in Case adındaki iPhone kılıfı gelen ve giden çağrıları kayıt altına alabiliyor. Üzerinde Micro SD kart slotu yer alan kılıf bu sayede telefon hafızasını da işgal etmiyor. Kolay bir kullanımı olan kılıfta konuşmaya başlarken arkadaki güç butonuna basmak yeterli. Konuşma bittiğinde de aynı şekilde kayıt sona erdirilebiliyor.
 
Telefon konuşmalarını kaydeden iPhone kılıfı: JiC
Kayıt işlemi kılıf üzerinde yer alan mikrofonla yapılırken bu kayıtlar yine kılıf üzerindeki hoparlör ile de dinlenebiliyor. Tam şarjda 8 saatlik kayıt yapabilen kılıf bu günlerde indieGoGo üzerinden talepleri toplamaya başladı. Kısa bir sürede gerekli fonun %50'sini toplamayı başaran projede kılıfa sahip olmak için en düşük ödenmesi gereken ücret 29$. Bu ödemeyi yapan kişiler Mayıs ayından itibaren 2GB Micro SD kart hediyesiyle birlikte kılıflarına sahip olmaya başlayacak. Kullanıcılar kırmızı, sarı, yeşil, mavi ve siyah renkleri arasından seçim yapabiliyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3445 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, just in case
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim