Anlık Bildirim

Thermaltake'den ToughPower serisi yüksek kapasiteli yeni güç kaynakları

Thermaltake ilk defa geçtiğimiz yılın sonlarına doğru pazara sunduğu oyuncu ve performans tutkunlarına yönelik Toughpower Silver serisi güç kaynaklarına üç yeni model ekliyor. Modeline göre  1000 Watt, 1200 Watt ve 1500 Watt kapasite sunan yeni güç kaynakları, 80Plus Silver sertifikası ile geliyor ve bu sayede farklı yük durumlarında %91'e varan verimlilik sunabiliyorlar.
ATX 12V 2.3 ve SSI EPS 12V 2.92 standartlarıyla uyumlu olan güç kaynaklarında Japonya üretimi elektrolit ve katı halli kapasitörlere yer veriliyor. Çift yönlü anahtarlama devresi ile daha düşük güç kaybı ve daha yüksek dayanılıklılık sunan yeni güç kaynakları aynı zamanda aktif PFC özelliğine de sahipler. 1000 Watt ve 1200 Watt kapasiteli modellerde çift, 1500 Watt kapasiteli modelde ise dört 12V rail hattı sunan Thermaltake, soğutma içinse tüö güç kaynaklarında 135mm çapında PWM kontrollü fan kullanıyor.
Hata öncesi kullanım süreleri 120 bin saat olarak açıklanan ve Thermaltake tarafından 5 yıllık garanti ile sunulan güç kaynaklarının yakında satışa sunulması beklenirken, tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları ise şu an için bilinmiyor. 
Thermaltake'den ToughPower serisi yüksek kapasiteli yeni güç kaynakları
Thermaltake'den ToughPower serisi yüksek kapasiteli yeni güç kaynakları
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10684 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thermaltake
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim