Anlık Bildirim

Tizen 3.0 üzerinde çalışan Galaxy S4 internette boy gösterdi


Tizen 3.0 üzerinde çalışan Galaxy S4 internette boy gösterdi

Daha mükemmel bir kullanıcı tecrübesi sunabilmesi adına bizzat Samsung başkanı JK Shin tarafından Tizen akıllı telefonlarının ertelendiği haberi moralleri biraz bozmuştu. Ancak ortaya çıkan görseller çalışmaların son hızla devam ettiğini gösteriyor.

Endonezya kaynaklı görsellerde Tizen 3.0 üzerinde çalışan bir Galaxy S4 modeli dikkat çekiyor. Tizen 3.0 ile ilgili pek fazla bilgi paylaşılmasa da görsellerden daha basit ve kullanıcı dostu bir arayüze işaret ediyor. Görsellerde kilit ekranı, çağrı ekranı, medya oynatıcı özellikleri göze çarpıyor.

Hali hazırda Samsung'un üzerinde çalıştığı sürüm Tizen 2.2 Magnolia. Kasım ayında piyasaya sürüleceği tahmin edilen ilk Tizen cihazlarında da bu sürüm yer alacak. Tizen 3.0 ise firmanın sonraki çalışmalarını temsil ediyor. Tizen 3.0 işletim sistemi ilk kez gelecek yılın ilk aylarında boy gösterecek. 

Bazı kaynaklar Galaxy S4 benzeri bir donanım ile sunulabileceğini ifade ediyor. Zira Tizen 2.0 da Galaxy S3 prototipleri üzerinde denenmişti ve ilk cihazın benzer bir donanım ile geleceği belirtiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1980 kez okundu.
41 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim