Anlık Bildirim

Tokyoflash'dan Tron tasarımlı yeni saat modeli Kisai Seven

Tokyoflash'dan Tron tasarımlı yeni saat modeli Kisai Seven

Kol saatlerine klasik yöntemden ziyade daha farklı bir okuma yöntemi geliştirerek yeni bir dönemi başlatan Japon saat devi Tokyoflash modellerine bir yenisini daha eklediğini duyurdu.

Kisai Seven adlı yeni model efsane Tron filminin tasarımını andırıyor ve bu kez saati okumak için kayışın üzerindeki LED'ler de kullanılıyor.

Kadran üzerinde ince ve kalın iki adet daire bulunuyor. Kalın olan daire saati gösterirken ince olan ise dakikayı 5'li aralıklarla gösteriyor. Kayışın her iki tarafında bulunan LED çizgilerdeki 1-4 arası dakika da ince çizgideki dakikaya eklenerek zaman bulunuyor.

Saat değiştirilebilir bir bataryaya sahip. Bataryanın şarj olma ömrü 300 kez. Daha sonra değiştirilmesi gerekiyor. 3 saatte tam dolu şarj olabilen Kisai Seven 1 ay boyunca kesintisiz zamanı gösterebiliyor. Saat 3 farklı otomatik aydınlatma moduna sahip. İstenirse manuel olarak da aydınlatılabiliyor.
Kisai Seven modeli beyaz veya mavi LED daire rengi seçeneği ile bugünden itibaren satışa sunuldu. Site üzerinden ilk üç gün 99$'a satılacak Kisai Seven ardından 139$ fiyat etiketine sahip olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7723 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim