Anlık Bildirim

Toshiba Excite Write ve WT310 tabletleri ülkemizde satışa sunuldu

Toshiba'nın ülkemizdeki resmi distribütörü TNB Bilgisayar, Android işletim sistemli Excite Write ve Windows 8 Pro işletim sistemli WT310 tablet modellerini resmi olarak satışa sunduğunu duyurdu.
Toshiba Excite Write ve WT310 tabletleri ülkemizde satışa sunuldu
 

Toshiba WT310 tablet modelinde 11.6 inçlik Full HD ekran yer alıyor ve versiyona göre stylus kalem desteği de sunuluyor. Ayrılabilir klavyesi ile birlikte Ultrabook sınıfında yer alan cihaz 12.4mm kalınlığında ve en yeni Intel işlemci teknolojisini sunuyor. 

Depolama seçimini SSD birimiyle yapan WT310, USB 3.0, SD yuvası, WiFi, Intel WiDi, opsiyonel 3G/4G modülü, Windows 8 Pro 64 bit şeklinde özellikler bulunuyor. Intel'in Trusted Platform Modülü (TPM v1.2), Active Management Teknolojisi (AMT) ve Anti-Theft kayıp çalıntı güvenliği platformu da cihazla birlikte sunuluyor.
Toshiba Excite Write ve WT310 tabletleri ülkemizde satışa sunuldu
 

Toshiba Excite Write ise Tegra 4 çözümü ile birlikte sınıfının ilklerinden biri olmayı başarıyor. 10.1 inçlik ekranda 2560x1600 piksel çözünürlük sunulurken, Gorilla Glass 2 ile dayanıklılığı artırılıyor. 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 5. nesil WiFi, 32GB versiyonunda hücresel veri bağlantısı desteği, microSD girişi, 8MP çözünürlükte arka kamera, 1.2MP çözünürlükte ön kamera, çift harman kardon hoparlör, Android 4.2 işletim sistemi, 10.5mm kalınlık, 632gr ağırlık şeklinde özellikler mevcut.

Excite Write ile tabletlere yönelik ekran kalemi destekli Toshiba Digitizer teknolojisi ön plana çıkıyor. Ekrandan veri girişi için Digitizer kalem ve Toshiba TrueNote el yazısı tanıma uygulaması modelde yer alırken, TruCapture ile web kamerasına tarattığınız içerikleri dijital olarak saklamanız mümkün oluyor. Modellerle ilgili fiyat bilgisi henüz paylaşılmadı.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim