Anlık Bildirim

Ucuz iPhone bekleyenlere kötü haber: 6.1 inç LCD ekranlı iPhone gecikebilir!

Eylül ayında tanıtılacak olan 6.1 inç boyutundaki LCD ekranlı ucuz iPhone modeli, ekran üretiminde yaşanan problemlerden dolayı planlanan takvimden bir ay sonra satışa sunulabilir.
Eylül ayında tanıtılacak olan 6.1 inç boyutundaki LCD ekranlı iPhone modeli, ekran aydınlatma sisteminde yaşanan problemlerden dolayı Ekim ayına kadar satışa çıkmayabilir. Diğer iPhone modelleri (5.8 ve 6.5 inç OLED ekranlı modeller) için ise bir gecikme söz konusu değil. 
LCD ekranlı iPhone modelinin tek ekran üreticisi LG ve şirketin üretim bandında yaşadığı ışık hüzmesi sorunu sebebiyle üretimde zorluklar çektiği, bu durumun da seri üretimde bir aylık gecikmeye sebebiyet verdiği ifade ediliyor. Dolayısıyla 700 dolar fiyat etiketi taşıması beklenen 6.1 inç boyutundaki LCD ekranlı iPhone modelinin Ekim'den önce satışa sunulmayacağı belirtiliyor. 
Geçtiğimiz yıl iPhone X'un üretiminde yaşanan sorunlar nedeniyle benzer bir gecikmeyle karşı karşıya kalmıştık ve iPhone X tanıtımından 2 ay sonra (Ekim 2018) piyasaya sürülmüştü. Umarız benzer bir durum 6.1 inç LCD ekranlı iPhone için de yaşanmaz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3259 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
6.1 inç iphone, ucuz iphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim