Anlık Bildirim

Uncanny X-Men: Days of Future Past oyunu iOS için yayınlandı

Uncanny X-Men: Days of Future Past oyunu iOS için yayınlandı

Sinemalarda da gösterime giren X-Men: Days of Future Past filminin mobil oyunu Uncanny X-Men: Days of Future Past iOS için indirmeye sunuldu.

Marvel bu filmde bir sürpriz yaparak Gameloft yerine Glitchsoft adlı geliştirici ile çalışmış. Bu bakımdan internet bağlantısı gerektirmiyor ve en önemlisi oyun içi satın alımlar yok. Ancak oyun ücretli.

Film ile aynı hikayeyi izleyen oyun firmanın Helios oyun motorunu kullanıyor. Oyun sağa doğru ilerleyen bir oynanışa sahip. Oyunda Wolverine, Kitty Pryde, Colossus, Cyclops veya Scarlet Witch olarak iki aşamalı olarak mutan ve insanlığın geleceğini kurtarmak adına mücadele veriyorsunuz. Her mutantın 4 adet güçlendirilebilir kabiliyeti yer alıyor. 

Sentineller yanında Magneto, Nimrod, Master Mold gibi kötülere karşı da mücadele etmeniz gerekiyor. Gizli bölümlerde ise X-Me hikayesinin 50 yıllık tarihi lie ilgili pek çok dijital içeriğe ulaşabiliyorsunuz.

Wolverine ve X-Men serisinin senartisti tarafından hikayesi kaleme alınan oyun gafikleri ile de X-Men hayranlarını oldukça tatmin edecek. Oyun 6.5TL fiyat etiketine sahip. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim