Anlık Bildirim

Vuzix Wrap 1200VR video gözlükleri satışa sunuldu


Bilim kurgu filmlerinden izleyicilerin aklında kalan en ilgi çekici cihazlardan birisi camlarında hertürlü video ve televizyon yayınlarının izlendiği hatta uzay gemisinin ilerleyişinin takip edildiği gözlükler olmuştur. Teknoloji firmaları aynısı olmasa da yakın özelliklerde video gözlükleri üretebilmek için canla başla çalışıyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Vuzix firması tarafından tanıtımı yapılan Wrap 1200VR video gözlükleri de bunlardan birisi.

Kullanan kişiye 75 inç boyutlarında sanal bir ekran sunabilen Wrap 1200VR modeli 720p HD çözünürlüğünü de destekliyor. Kenar kenara 3D video oynatımı ve sanal gerçeklik uygulamaları desteği sunan gözlükte kafa hareket sensörleri, dijital pusula ve 9 farklı sensör bulunuyor.

Camlar kullanıcının bakış açısına göre kendisini otomatik olarak ayarlıyor ve Xbox 360 veya PS3 konsolları da farklı adaptörlerle gözlüğe bağlanabiliyor.

Gözlüğü kullanabilmek için DVI/VGA ve USB 2.0 girişleriyle bir kaynağa bağlamak şart. Diğer türlü gözlüğün içerisinde gömülü bir video oynatıcısı veya işletim sistemi bulunmuyor. 75 inç boyutlarında bir 3D monitör şeklinde tanımlamak daha uygun.
Gözlük ile uyumlu uygulamalar geliştirmek isteyenler için de Vuzix Software Developer Kit (SDK) uygulama geliştirme kiti ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Vuzix Wrap 1200VR hali hazırda satışta ve 599.99$ tavsiye edilen satış fiyatı bulunuyor. Fiyatı yüksek bulanlar için multimedya odaklı özelliklerin olmadığı Wrap 1200 modeli ise 499.99$ fiyat etiketine sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim