Anlık Bildirim

Whirlpool 10 dakikada elbise kırışıklıklarını giderebilen yeni cihazını tanıttı

Whirlpool 10 dakikada elbise kırışıklıklarını giderebilen yeni cihazını tanıttı

Beyaz eşya sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Whirlpool, Procter & Gamble ile işbirliği yaparak 10 dakikada kırışıklıkları giderebilen bir son kullanıcı ürününü lanse etti. Swash adını taşıyan cihaz sadece 10 dakikada tek parça elbisenin kırışıklıklarını gideriyor ve kötü kokulardan da arındırıyor. 

Swash evinizde herhangi bir odaya sığacak kadar küçük boyutlara sahip. Cihazın kızağını çektikten sonra elbisenizi gererek içine asmanız ve sonrasında koku temizleyici kapsülü yuvasına yerleştirmeniz gerekiyor. 

Cihaz 10 veya 15 dakikalık iki farklı programda kuru temilzmeye başlıyor. Önce kapsül açılarak istenmeyen kokuların giderilmesi sağlanıyor ve sonrasında ise sıcak hava dolaşımını başlatarak kırışıklıkları gideriyor. Cihazın tek dezavantajı ise lekeleri gidermemesi. Bu bakımdan cihaz sadece kırışıklık ve koku giderme işini görüyor diyebiliriz. 

Swash ütü yapmaya üşenen ve 500$ vermeyi göze alan tüketicileri hedef alıyor. Ayrıca 12 kapsüllük paket 7$ olduğu için sık yenileme yapan kullanıcıların maliyeti de giderek artıyor. Cihazın lekeleri gideremediğini belirtelim. Swash Eylül ayı itibariyle piyasaya sürülecek.  


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim