Anlık Bildirim

Windows 8 Pro'ya terfi 39.99$ olarak belirlendi


Microsoft, kısa süre önce hangi sürümlerin hangi koşullar altında Windows 8 işletim sistemine terfi edebileceğini duyurmuştu. Terfi ile ilgili fiyatlandırma da belli oldu.

Windows ekibinin resmi blogundan yapılan açıklamaya göre 131 ülke pazarında Windows XP, Vista ve 7 sürümlerine sahip olanlar 39.99$ karşılığında Windows 8 Pro sürümüne terfi edebilecek. Terfi sonrasında isteyenler Windows Media Center yazılımını da ücretsiz olarak edinebilecek.

Windows 8 Upgrade Assistant ile Windows 8 Pro kurulumunu adım adım takip etmek de mümkün. Asistan sisteminizi kontrol ediyor, sürümü indiriyor ve kurduktan sonra kurulum dosyasını siliyor.

Windows 7 sürümleri ayarları, kişisel dosyaları ve uygulamaları saklayarak terfi edebiliyor. Vista sürümleri sadece kişisel dosyaları, Vista SP1 sürümleri kişisel dosyaları ve ayarları saklayarak terfi edebiliyor. Windows XP SP3 sürümleri ise sadece kişisel dosyaları koruyarak terfi edebiliyor.

Tüketiciler DVD formatında yeni sürümü talep ederlerse çevrimiçi Windows mağazasından artı 15$ maliyet ile temin edebiliyor. Perakendecilerde ise DVD kutuları 69.99$ şeklinde satılacak.

Terfi kampanyası 31 Ocak 2013 tarihine kadar sürecek. 2 Haziran sonrası yeni bir Windows 7 PC alanlar ise 15$ karşılığında Windows 8 Pro'ya terfi edebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4837 kez okundu.
25 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İşletim Sistemleri, windows 8 ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim