Anlık Bildirim

Wunderlist'in iOS uygulaması yenilendi

Microsoft'un sahibi olduğu Wunderlist gelişimine ara vermeden devam ediyor. Yapılacak listeleri için en gelişmiş çözümlerden bir tanesini oluşturan uygulama, bu sefer iOS tarafından yenileniyor.
 
Wunderlist'in iOS uygulaması yenilendi
Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Android ve iOS platformlarında yer alan ve geçtiğimiz dönemde yazılım devi Microsoft tarafından satın alınan popüler yapılacak listesi hazırlama uygulaması Wunderlist, iOS platformunda önemli bir güncelleme aldı.
Kişilerin etkili yapılacak listeleri hazırlamasına ve böylece düzenli bir hayat sürebilmesine aracılık eden gelişmiş uygulama Wunderlist, iOS platformunda aldığı son güncellemesiyle ilk olarak yeni bir arayüze geçiyor ve zaten modern olan arayüz artık göze çok daha pürüzsüz görünüyor. Bu arayüzle kullanıcı deneyimini daha da arttıran uygulama, ayrıca geç de olsa 3D Touch desteği kazanıyor.
Apple iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinde yer alan 3D Touch desteği ile Wunderlist'in simgesi üzerinden hızlı veri giriş gerçekleştirilebiliyor ve böylece ciddi zaman kazancı elde edilebiliyor. 3D Touch desteği aynı zamanda uygulama içerisinde de çalışıyor ve bir içeriğe hafif dokunma ile ayrıntılı bilgi alınabiliyor.
Ücretsiz olarak sunulan Wunderlist'in iOS ve Android sürümlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim