Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Notebook Pro 2 modeli GTX 1050 ile gelecek

Xiaomi’nin beğenilen profesyonel dizüstü modeli Mi Notebook Pro yarın ikinci nesle terfi edecek. Xiaomi Mi Notebook Pro 2 modeli ile ilgili ayrıntılar gelmeye başladı.

Xiaomi’nin dizüstü pazarında çıtayı biraz daha yükselttiği Mi Notebook Pro modeli ikinci nesle terfi ediyor. Firmanın ilk ipuçlarını paylaştığı Mi Notebook Pro 2 modelinin bazı özellikleri belli oldu.

Mi Notebook Pro 2 özellikleri

Weibo hesabından iki adet görsel paylaşan Xiaomi, bazı harflere vurgu yaparak ipucu vermeye çalışmış. Dikkatli okuyucuların sayesinde de bu mesajların ne olduğu anlaşılabilmiş.

Normalde yeni cihazın ismi konusunda bir bilgi yoktu ancak kimya hesabına benzeyen ilk fotoğraftaki elementlerin isimleri Pro 2 tanımlamasına referans içeriyor.

Diğer taraftan klavye görselinde bazı tuşlar işaretlenmiş. Bunlar dizüstünün 3 Ağustos tarihinde ChinaJoy etkinliğinde tanıtılacağını belirtiyor. Ayrıca fotoğrafın !)%) olarak verilen ismi de klavye düzeninde 1050 rakamına denk geliyor. Yani ekran kartı GeForce GTX 1050 olacak. İlk nesilde Nvidia MX150 yer alıyordu.

15.6 inçlik ekran boyutunu koruması beklenen ikinci nesilde Xiaomi’nin altı çekirdekli yeni Intel işlemcilerinden faydalanması bekleniyor. Bir oyun bilgisayarı olmasa da bu donanım ile oyuncuların da ilgisini çekeceği açık. Fiyatlandırma konusunda henüz bir bilgi yok.

 
Xiaomi Mi Notebook Pro 2 modeli GTX 1050 ile gelecek
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim