Anlık Bildirim

Yeni Acer V Nitro Black Edition, 3D kamera ile geliyor

Intel'in devrimsel kamera teknolojisi RealSense, CES 2016 kapsamında tanıtılan ürünlerde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Acer bu noktada Aspire V Nitro Black Edition ile karşımıza çıkıyor.
Dünyanın 3D kameraya sahip ilk monitörü sonrası Intel RealSense teknolojisi bu sefer Acer'ın yeni dizüstü bilgisayarı Aspire V Nitro Black Edition ile karşımızda.
Acer'ın oyunculara hitap eden yeni dizüstü modeli, ilk olarak teknik detaylarından başlamak gerekirse temel olarak 15-inç ile 17-inç ekran boyutları üzerine kuruluyor. Gücünü Intel'in Skylake serisi işlemcilerinden ve Nvidia GTX960M ekran kartında alan dizüstü, depolama tarafında NVMe PCIe SSD desteğiyle yüksek performans sunuyor ve Dolby Audio destekli TruHarmony Plus ses sistemiyle yüksek ses kalitesi vaadediyor.
Acer Aspire V Nitro Black Edition'un en çok öne çıkan özelliği ise Intel RealSense teknolojisine destek veriyor olması. Bu sayede Windows 10'un güvenlik odaklı yüz tanıma sistemini aktif olarak kullanabilen bilgisayar, aynı zamanda derinlik algılaması ile kişilerin el hareketlerini algılayabiliyor (Fare el hareketleri ile kontrol edilebiliyor) ve üç boyulu yazıcılar için üç boyutlu obje taraması gerçekleştirebiliyor. Teknoloji aynı zamanda çevrimiçi yayıncılar için yeşil ekrana gerek duymadan kullanıcıları arka pladan ayırabiliyor.
Yeni Acer Aspire V Nitro Black Edition, 1,099$ fiyat etiketiyle Şubat ayında satışa çıkıyor.
Yeni Acer V Nitro Black Edition, 3D kamera ile geliyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim