Anlık Bildirim

Yeni Apple iPad, sınırsız mobil internet ve TTNET Wi-Fi ile Avea'da


Avea, yeni iPad kampanyasını duyurdu. Türkiye'nin en çok konuşturan operatörü, müşterileri için sınırsız internet paketleriyle gelen Apple'ın üçüncü nesil tablet bilgisayarını ayda 82TL'den başlayan fiyatlarla sunacak.
2048 x 1536 piksel çözünürlüklü LED aydınlatmalı IPS TFT retina ekran, PowerVR SGX543MP4 ile donatılan çift çekirdekli Apple A5X çipset, 5MP arka, VGA ön kamera, 1GB RAM, Bleutooth 4.0 ve 11,560mAh Li-Po pilin eşlik ettiği iPad, ortalama 10 saatlik bir kullanım ömrüne sahip olacak.
3G + Wi-Fi özellikli iPad'in 16/32/64GB'lık hafıza seçenekleri mevcut. İstediğiniz modeli seçip sınırsız mobil internetin keyfini sürebilecek ve 30 Haziran 2014'e kadar TTNET Wi-Fi noktalarından ücretsiz yararlanılabileceksiniz. 24 ay taahhütlü tabletler 82TL'den başlayan aylık fiyatlarla satın alınabilecek. 
Apple'ın en yeni tablet bilgisayarını sınırsız mobil ve Wi-Fi internet paketleriyle tecrübe etmek istiyorsanız 31 Ağustos'a kadar size en yakın Avea iletişim merkezine uğrayıp iki yıllık sözleşmenizi başlatabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim