Anlık Bildirim

Yeni iPhone'dan muhtemel konnektör ve batarya görselleri internette paylaşıldı

Apple'ın yeni nesil iPhone modelinin muhtemel tanıtım zamanı yaklaştıkça her gün yeni bir görsel internette paylaşılıyor. Genelde tedarik zincirindeki kaynaklardan elde edildiği belirtilen parçalar, modelin pek çok özelliği hakkında tahmin yapılmasına neden oluyor. Son sızıntılar ise yeni iPhone'daki 9 pinli konnektör ve yeni batarya ile ilgili.

Daha önce pek çok parçayı sızdıran Nowhereelse sitesinin son paylaşımı iddia edilen 9 pinli dock konnektör görselleri. Hali hazırdaki 30 pin sayısının 19'a ineceği iddialarının aksine görsellerde 9 pine sahip erkek bir dock konnektörü ve USB adaptörü görülüyor. 

Tahminler iPhone girişi ve USB adaptörü arasında iki tarafı da 9 pinli erkek konnektöre sahip bir kablo ile bağlantı işlemlerinin yapılacağı yönünde. Dock konnektörü ile ilgili farklı iddialar olduğu için bir tahminde bulunmak da güçleşiyor.

Diğer bir paylaşım ise 9to5Mac sitesinin yeni batarya görselleri. Yeni iPhone modelinde kullanılacağı iddia edilen yeni batarya 1440mAh gücünde ve Haziran ayında imal edilmiş. Site, bataryanın öncekilere göre daha büyük olduğunu belirtiyor. Ekran ve kasa boyutu büyük olduğu takdirde, batarya da buna paralel olarak büyüyecektir. 

iPhone 4 bataryası 1420mAh, iPhone 4S bataryası 1430mAh gücündeydi. LTE ağlarına destek vermesi muhtemel yeni iPhone modelinde daha güçlü bir bataryaya elbette ihtiyaç duyulacaktır. Ancak Apple'ın Qualcomm Gobi iletişim yongalarına yer vererek enerjiden tasarruf yapmayı istediği de iddia ediliyor.

Bataryanın voltajı ise 3.8'e yükselmiş. Saatte harcanan watt miktarı da 5.45wHr. Bu değerler de önceki iPhone'lardan yukarıda.
9 pinli konnektör iddiasıyla, yeni iPhone kasa görselleri birbiriyle çelişiyor. Apple'ın her türlü alternatif tasarımı denediği bilindiği için bunların hiçbiri de gerçek olmayabilir.
Yeni iPhone'dan muhtemel konnektör ve batarya görselleri internette paylaşıldı


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6804 kez okundu.
31 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim