Anlık Bildirim

Yeni nesil Porsche 911 GT3 ilk kez göründü

Diğer Porsche 911 prototiplerine oldukça benzeyen araç, sahip olduğu bazı detaylarla yeni nesil 911 GT3 olduğunu belli ediyor. Söylentilere göre araç turbo motorla gelebilir.

Yeni nesil Porsche 911 GT3 ilk kez göründü Tam Boyutta Gör
 

Son birkaç ay içerisinde pek çok Porsche 911 prototipi test edilirken kameralara yansıdı. Ancak, son gelen fotoğraflar yeni nesil 911 GT3 modeline ilk bakışımız olabilir. Zira görüntülenen araç diğerlerinden biraz farklı görünüyor.

Görüntülenen araç önceki 911 Turbo prototiplerine oldukça benziyor. Ancak, onlardan farklı olduğunu hissettiren bazı detaylara sahip olarak karşımıza çıkıyor. Bunlardan ilkinin GT3 ve GT3 RS gibi yüksek performanslı araçlarda görülen merkezi tek bijonlu jantlar olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda hava çıkışlarına sahip arka tampon ve egzoz sistemi de farklılığın sinyallerini veriyor.

Turbo motorla birlikte gelebilir

Yeni nesil GT3’ün motor tarafıyla ilgili henüz kesin bir bilgi yok. Ancak, önceki haberlere göre atmosferik 4.0 litre altı silindir motor yerine turbo beslemeli motorun kullanılacağı iddia ediliyor. Bu motorla ilgili henüz kesin bir bilgi yok, ancak 550 beygir civarında güç üreteceği düşünülüyor. Şimdiki modelin 500 beygir güç ürettiği düşünülürse fena bir gelişim olmadığı söylenebilir.

Ayrıca çıkan haberlere göre yeni nesil GT3, sadece PDK şanzıman seçeneğine sahip olarak satışa sunulabilir. 911 GT3’ün ne zaman çıkacağına dair spesifik bir tarih bulunmuyor. Ama 2019’un hemen başında kendisini göstereceği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4222 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
porsche 911 gt3, 911 gt3 özellikleri ve 911 gt3 ne zaman çıkacak
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim