Anlık Bildirim

Yeni nesil iPad kulaklık girişi ve Touch ID sensörünü koruyacak

Apple'ın yakında yeni iPad modellerini sahneye çıkarması bekleniyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre 7. nesil iPad kualklık girişi ve Touch ID sensörünü muhafaza edecek.
Apple'ın önümüzdeki aylarda yeni bir iPad çıkarması bekleniyor ve görünüşe bakılırsa kulaklık girişi konusunda herhangi bir sürprizle karşılaşmayacağız. Yayınlanan yeni bir rapor, Apple'ın yakında çıkaracağı tabletin kulaklık girişi ve ana ekran (Home) tuşuna yerleştirilmiş Touch ID sensörü ile piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.
Macotakara'ya göre bir sonraki iPad'de büyük bir kozmetik değişiklik olmayacak. Touch ID parmak izi sensörüne ek olarak, kulaklık girişi ile birlikte büyük ölçüde aynı tasarıma sahip olacak. Apple geçen yıl ile aynı stratejiyi izleyecek gibi görünüyor.

Ekran boyutu 10 inç'e çıkarılabilir

Şirketin 2018'de piyasaya sürdüğü iPad, aynı 9.7 inç ekran, Touch ID sensörü ve kulaklık girişi ile geldiği için önceki modele kıyasla önemli bir değişiklik sunmadı. Yeni işlemciye ek olarak Apple Pencil desteği en önemli yenilik olarak öne çıkmıştı.
Ayrıca raporda yeni iPad'in ekran boyutuna henüz karar verilmediği yazıyor ancak tedarikçilerden alınan bilgilere göre 10 inç'e çıkarılabilir. Bununla birlikte 7. nesil iPad'in, bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen iPad mini 5 ile birlikte duyurulabileceği de belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim