Anlık Bildirim

Yerli geliştiricinden kargo takibi için hazırlanan yeni iOS uygulaması: Kargo Takip

Deniz Oğuz tarafından ilk olarak Android tarafında yayınlanan Kargo Takip uygulaması, şimdi de iOS 6.0 üzeri iPhone ile iPod Touch için kullanıma sunuldu.

Türkiye'de hizmet veren veya uluslar arası gönderi yapan Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo, UPS, DHL, Fedex, TNT, USPS, Royal Mail, PTT Yurt Dışı, China Post, Hong Kong Post, EMS, Singapore, Post, Korea Post, Swiss Post, Royal Mail, Russian Post ve Aramex gibi kargo şirketlerindeki gönderilerin tek bir noktadan hızlı bir şekilde sorgulanması için geliştirilen Kargo Takip uygulaması, belirtildiği kadarıyla girilen takip numarasından gönderinin hangi şirketten olduğunu otomatik olarak bulabiliyor ve isteğe bağlı olarak kargo şirketinin elle seçilmesine de izin veriyor. Bu özellik sayesinde yurt dışından yapılan gönderileri hem PTT hem de gönderinin yapıldığı ülkenin posta servisi üzerinden sorgulayabilen uygulama, daha önce yapılan sorgulamaları da hafızasında tutabiliyor ve böylece ciddi oranda zaman kazandırabiliyor.

Ücretsiz olarak sunulan Kargo Takip uygulamasının yeni yayınlanan iOS uygulamasına buradan, oldukça beğenilen Android sürümüne ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim