Anlık Bildirim

YouTube Red, 100'den fazla ülkeyi kapsayacak şekilde genişliyor

Reklamsız video deneyimi ve arka planda oynatma gibi özellikler sunan YouTube Red'in 100 yeni ülkede kullanıma sunulacağı açıklandı. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...
YouTube Red CEO'su Susan Wojcicki, katıldığı bir konferans sırasında ücretli abonelik hizmetinin 100'den fazla ülkede kullanılabilecek şekilde genişleyeceğini açıkladı. Google'ın genişletme planına dahil edilecek ülkeler ise henüz belli değil.
YouTube Red abonelik hizmeti şu anda beş ülkede aylık 9.99 dolara sunuluyor. Hizmeti kullananlar reklamsız video izleme deneyiminin yanı sıra platforma özgü orijinal içeriğe erişim imkanına sahip oluyorlar. Ayrıca ücretsiz Google Play Müzik aboneliği, arka planda oynatma özelliği ve çevrimdışı izlemek için video indirmeye olanak sağlanması gibi avantajları da var.

Hangi ülkelere geleceği belli değil

YouTube, Red abonelik gelirini hak sahipleri ve içerik üreticileri ile bölüştürdüğünü söylüyor. 100 yeni ülkeye açılması planlanan YouTube Red'in şu anda Avustralya, Kore, Meksika, Yeni Zelanda ve Amerika'da kullanılabildiğini belirtelim. YouTube Red üyeleri, desteklenen ülkeler dışında seyahat ederken film ve dizileri izlemeye devam edebiliyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4595 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim