Anlık Bildirim

Zeptolab'ın iki yeni oyunu bazı bölgelerdeki iOS kullanıcılarıyla buluştu

Zeptolab'ın iki yeni oyunu bazı bölgelerdeki iOS kullanıcılarıyla buluştu

Zeptolab’ın "Survivor Squad" ve "Slide Fight" adlı iki yeni oyunu Dmitriy Momzikov tarafından bazı bölgelerdeki iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Geliştiricinin bu perşembe mobil oyuncuların beğenisine sunacağı King of Thieves de geçtiğimiz yıl Dmitriy Momzikov'un yayımcılığı altında Kanada Appstore'unda yer edinmişti. King of Thieves gibi free to play yapıda olacağı bilinen bu iki yeni oyunun tam olarak ne zaman tüm bölgelerdeki iOS kullanıcılarıyla buluşacağı ise, halen belirsizliğini koruyor. 

Kısaca oyunlardan bahsedecek olursak, shooter türüne mensup olan Survivor Squad'da zombilere karşı mücadele vereceğiz. Survivor Squad'ın üstten gördüğümüz iki boyutlu oyun alanına yanı başımızdaki oyuncuları davet ederek, 4 farklı moddan birini gerçek zamanlı olarak oynayabilecek ve yeni silahların kilidini açarak onları yükseltebileceğiz. 
Slide Fight'ın iki boyutlu dünyasında ise, sıra bazlı takım mücadelelerine ortak olacağız. Takımdaki her bir karakteri karşı takımın karakterleri üzerine fırlatarak, düşmanı yüksek hasarlar vererek galip gelmeye çalışacağız. Bu iki yeni oyuna aşağıdaki Appstore bağlantıları üzerinden göz atabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim