Anlık Bildirim

Macera oyunu A Memoir Blue, iOS için duyuruldu

Annapurna Interactive etkinliğinde duyurulan macera oyunu A Memoir Blue, iOS cihazlar için de duyuruldu. Oyun ayrıca Xbox, PlayStation, Nintendo Switch ve PC için de çıkış yapacak.

A Memoir Blue, iOS için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Cloisters Interactive'in yaptığı macera oyunu A Memoir Blue, iOS cihazlara geliyor.

Dün akşam saatlerinde düzenlenen Annapurna Interactive etkinliğinde A Memoir Blue; Xbox, PlayStation, Nintendo Switch ve PC platformları dışında iOS cihazlar için de duyuruldu. Oyun, 12 Ekim'de çıkışını yapacak. Ne yazık ki mağaza sayfası açılmadığı için fiyat gibi detaylar bilinmiyor.

Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

 A Memoir Blue Fragman

Cloisters Interactive'den A Memoir Blue, süperstar bir atleti ve anneyle kızı arasındaki kapsamlı bir sevgiyi konu alan etkileşimli bir şiirdir.

El çizimi ve 3B grafikleri bir araya getiren eşsiz bir estetik; Miriam'ın, anılarının derinliklerinde yüzdüğü büyülü-gerçekçi yolculuğuna hayat veriyor. Miriam içindeki çocuğa yeniden kavuşup annesine olan sevgisini derinleştirirken oyundaki bir dizi vinyet, fedakarlık ve kalp kırıklığını zafer ve gururla harmanlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim