Anlık Bildirim

PC'nin sevilen ödüllü oyunu What Remains of Edith Finch, iOS cihazlara geliyor

2017 yılında PC için çıkan oyun dünyasının prestijli ödüllerinden BAFTA'yı kazanan What Remains of Edith Finch, iOS cihazlar için duyuruldu.

What Remains of Edith Finch, iOS için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Giant Sparrow'un yaptığı hikaye odaklı sevilen oyun What Remains of Edith Finch, iOS cihazlar için duyuruldu.

2017 yılında PC için çıkış yapan ve birçok ödül alan hikaye tabanlı oyun What Remains of Edith Finch, Annapurna Interactive'in etkinliği esnasında iOS cihazlar için duyuruldu. iOS cihazlar için oyun 16 Ağustos'ta çıkış yapacak. Ne yazık ki henüz mağaza sayfası açık olmadığı için fiyat gibi detaylar belli değil. 

Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

What Remains of Edith Finch Fragman

What Remains of Edith Finch, Washington eyaletinde yaşayan bir ailenin tuhaf hikâyelerini konu alıyor. Edith olarak devasa Finch evini keşfe çıkıp aile tarihi ile ilgili daha fazla ayrıntı açığa çıkardıkça aile üyelerinin hikâyelerini araştıracak ve neden aileden geriye bir tek Edith’in kaldığını ortaya çıkaracaksın. Uzak geçmişten günümüze kadar uzanan hikâyeler sayesinde, bulduğun hikâyeye konu olan aile üyesinin öldüğü günü tecrübe edeceksin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim