Anlık Bildirim

Sevilen oyun A Plague Tale: Innocence'ın yeni nesil sürümü onaylandı: Söylentilere göre PS Plus'a gelecek

2019 yılının sevilen oyunlarından biri olan A Plague Tale: Innocence'ın PlayStation 5 ve Xbox Series için yenilenmiş versiyonunun çıkacağı onaylandı.

A Plague Tale: Innocence'ın Xbox Series ve PS5 sürümü onaylandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Focus Home Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini Asobo Studio'nun yaptığı A Plague Tale: Innocence, PlayStation 5 ve Xbox Series'e geliyor.

Dün akşam Xbox'ın etkinliğinde yeni nesil konsol sahipleri için güzel bir haber paylaşıldı. 2019 yılında çıkan A Plague Tale: Innocence'ın PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonu duyuruldu. Bu yeni nesil versiyonu 4K UHD (yalnızca Xbox Series X'te), 60 FPS ve 3D ses desteği içerecek. Bu yükseltme oyuna Xbox One üzerinden sahip olanlar için ücretsiz olarak sunulacak. Yeni nesil sürüm 6 Temmuz'da çıkış yapacak.

Oyunun 6 Temmuz'da çıkış yapacak olması ve Xbox One sahiplerine ücretsiz olacak şeklinde duyurulması da bir söylentinin ortaya çıkmasıan sebep oldu. 6 Temmuz, PlayStation Plus'un Temmuz 2021 oyunlarının erişime açıldığı gün. Yani o gün PlayStation sahipleri için oyun Plus'a dahil olabilir. Plus oyunları 30 Haziran'da duyurulacak, yani bu söylentileri o güne kadar öğrenemeyeceğiz.

Geçtiğimiz günlerde Xbox'ın E3 2021 sunumunda A Plague Tale: Innocence'ın devam oyunu A Plague Tale: Requiem de duyurulmuştu. Ne yazık ki bir çıkış tarihi yok ancak oyun PC ve Xbox Series X/S için geliştiriliyor. Çıktığı gün Xbox Game Pass'e eklenecek. Oyunun yeni nesil fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

A Plague Tale: Innocence Yeni Nesil Fragmanı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim