Anlık Bildirim

ABD'de "akıllı tabanca" dönemi başlıyor

Yalnızca yetkili kullanıcıların ateşleyebileceği akıllı tabancalar, yirmi yıllık güvenilirlik soruları ve endişelerinin ardından yakında Amerikalı tüketicilere sunulacak.

ABD'de 'akıllı tabanca' dönemi başlıyor Tam Boyutta Gör

Yalnızca doğrulanmış kullanıcılar tarafından ateşlenebilen kişiselleştirilmiş akıllı silahlar, yirmi yıl süren soruların ardından ABD'li tüketicilere sunulmaya hazırlanıyor.

Henüz dört yıllık bir şirket olan LodeStar Works, gerçekleştirdiği hissedarlar ve yatırımcılar toplantısında 9 mm'lik akıllı tabancasını tanıttı. Bir diğer Kansas şirketi olan SmartGunz LLC, kolluk kuvvetlerinin benzer ancak daha basit bir modelin beta testine başladıklarını açıkladı.

ABD'de 'akıllı tabanca' dönemi başlıyor Tam Boyutta Gör

Akıllı tabanca 895 dolardan satılacak

Lodestar'ın kurucu ortağı Garrett Glaser, akıllı tabancaların, parmak izi tarama teknolojisi ve PIN kodu ile kullanıcının kimliğini doğrulayarak kazara trajedileri önleyebileceğini ve başka birinin ateş etmeye çalışması durumunda silahı devre dışı bırakabileceğini söyledi.

Bu aynı zamanda kayıp veya çalınan silahların işe yaramamasına ve savunma araçlarının ele geçirilmesinden korkan polislerin ve hapishane gardiyanlarının güvenliğini sağlamaya da yardımcı olacak. Her iki şirket de ürünlerini bu yıl satışa sunmayı planlıyorlar. LodeStar'ın akıllı tabancası 895 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3647 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı silah, akıllı tabanca ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim