Anlık Bildirim

AC Valhalla ve Call of Duty: Cold War'un satış sayıları açıklandı

Bu yılın multi platform olan ve en çok beklenen oyunlarından ikisinin satışları açıklandı. Ayrıca kasım ayı için de bir tablo paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

AC Valhalla ve Call of Duty: Cold War'un satış sayıları açıklandı Tam Boyutta Gör

Bu yılın en çok beklenen multi platform oyunlarından ikisi olan Assassin’s Creed Valhalla ve Call of Duty: Black Ops Cold War'un satış sayıları açıklandı.

SuperData'nın açıkladığı verilere göre Assassin's Creed Valhalla'nın, 1.7 milyon satış sayısını geçtiği açıklandı. Bu sayı ilk ay verilerine göre Assassin’s Creed Odyssey'den %50 daha fazla. Ancak oyun içi gelirde %62'lik bir kayıp gözlenmiş. Geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed Valhalla için satışa sunulan iki kat XP satışı bu yüzden yapılmış olabilir. 

Assassin's Creed Valhalla ilk ayında, Assassin'in Creed Odyssey'den iki kat fazla aktif oyuncuya sahipti. Üstelik Valhalla, Ubisoft’un şimdiye kadarki PC'de en iyi çıkış yapan oyun olmuştu.

Açıklanan bir diğer veri ise Call of Duty: Black Ops Cold War'a ait. Call of Duty: Black Ops Cold War, kasım ayında 5.7 milyon dijital sürüm satarak kendi serisinin çıkış rekorunu kırdı. Bir önceki rekortmen olan Black Ops 4'ten %7 satışlar daha fazla. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim