Anlık Bildirim

Acer Chromebook Spin 311 ülkemizde satışta: İşte fiyatı

11 inçlik dokunmatik ekran, MediaTek M8183C yonga seti, 360 derecelik menteşe, 15 saate varan pil ömrü gibi özelliklerle Acer Chromebook Spin 311 ülkemize geliyor.

Acer Chromebook Spin 311 satışta Tam Boyutta Gör

Dizüstü pazarının önemli bir kısmını elinde bulunduran Chromebook bilgisayarlar ülkemizde pek yaygın değil. İlk dönemlerinde sürekli internet bağlantısı gerekliliği ve ağırlıklı olarak Google hizmetlerine entegre olması bu anlamda biraz geri kalmasına sebep olmuştu. Bir kaç model haricinde satışını görememiştik. 

Acer Chromebook Spin 311 satışta

Chromebook’lar bugün hız, sadelik güvenlik ve akıllı çalışma özellikleri ile tüm dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından tercih ediliyorlar. Chromebook’larla müzik dinleyebiliyor, bir şeyler izleyebiliyor, üretebiliyor, çalışabiliyor, çevrimiçi ve çevrimdışı oyun oynayabiliyorsunuz. Yaklaşık 10 saniyede açılan ve Chrome OS işletim sistemi sayesinde ömür boyu hızlı kalan, otomatik güncellenen, basit bir şekilde kurulan Chromebook’lar, her şeyi bulutta tutmaları sayesinde sahip oldukları sade kullanıcı deneyiminin yanı sıra dahili koruma özellikleri ile de kullanıcılarını memnun ediyor.

Acer bir süre önce tanıttığı Chromebook Spin 311 melez dizüstü bilgisayar modeli tüketici ile buluşuyor ve ülkemizde de satışa sunuluyor. Acer Chromebook Spin 311; özellikle çocuklu ailelerin ve üniversite öğrencilerinin günlük işlerinde ve tüm derslerinde rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış.

MediaTek M8183C yonga setinden güç alan Acer Chromebook Spin 311 modeli 11 inçlik IPS dokunmatik bir ekrana sahip. Bir A4 kağıttan daha küçük olan bu Chromebook, dikey ekran, çadır veya tablet oluşturmak için herhangi bir açıya döndürmenize olanak tanıyan çok yönlü 360 derece menteşesi sayesinde, ihtiyacınız olan her şeye kolayca dönüşüyor.

Chromebook’un dokunmatik HD ekranı, yüz yüze sohbetleri ve video konferans deneyimlerini geliştiren, HDR görüntülemeyi destekleyen geniş açılı bir Web kamerası içeriyor. 2’si 1 arada Chromebook, 15 saate varan bir pil ömrü ile geliyor. Ayrıca tam işlevli USB-C bağlantı noktası ve Bluetooth 4.2'ye sahip 802.11ac Wi-Fi ile aynı anda birden fazla cihaza bağlanmayı mümkün kılıyor. Acer Chromebook Spin 311 dizüstü bilgisayar, Türkiye’de 5.750 TL fiyatla satılıyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim