Anlık Bildirim

Yeni tasarımıyla dikkat çeken Airpods 3 Türkiye’de ön siparişe açıldı

Apple'ın yeni kablosuz kulaklığı AirPods 3, Türkiye'de ön siparişe sunuldu. AirPods Pro'ya benzer tasarımıyla öne çıkan AirPods 3'ün Türkiye fiyatı ve özellikleri haberimizde.

AirPods 3 ön siparişe sunuldu: Fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Apple, 18 Ekim’de tanıtımını yaptığı AirPods 3’ü Türkiye’de satışa sundu. AirPods’un ilk iki neslinde olduğu silikonsuz yapısıyla öne çıkan AirPods 3’ün fiyatı 1.999 TL olarak belirlendi. Ön sipariş veren kullanıcılara 17 Kasım tarihinde gönderilecek.

AirPods 3 ile gelen yenilikler neler?

AirPods 3 ile kulaklığın tasarımı yenilendi ve AirPods Pro’ya benzer yapıya kavuştu. Ayrıca kulaklık uçları da kısaltıldı. Apple bu tasarımın daha ergonomik olduğunu ve ses kalitesinin geliştirildiğini belirtiyor. Ancak silikonsuz yapıda olduğu için aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği bulunmuyor.

AirPods 3’e dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses özelliği eklendi. H1 çipinden güç alıyor ve bu sayede Hey Siri, anında bağlantı, bildirimleri seslendirme ve Adaptif EQ özellikleri sunuyor.

AirPods 3 ön siparişe sunuldu: Fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Tek şarjla 6 saat, şarj kutusu ile birlikte toplam 30 saate kadar dinleme süresi vaat ediyor. Tere ve suya karşı IPX4 dayanıklılık derecesine sahip. Yakın mesafede kaybettiğiniz kulaklıkları iPhone’daki Bul uygulaması üzerinden tespit edebilirsiniz ancak AirTag gibi keskin doğruluğa sahip olmadığını belirtelim.

AirPods 3 özellikleri

  • H1 çip
  • Tek şarjla 6 saate varan müzik dinleme süresi (Kutuyla birlikte 30 saat)
  • IPX4 tere ve suya dayanıklılık
  • Daha sezgisel çalışan dokunma kontrolleri
  • Dolby Atmos desteği
  • Kablosuz şarj ve MagSafe desteği
  • Bluetooth 5.0
  • Dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses

AirPods 3 fiyatı ve çıkış tarihi

Bugün ön siparişe açılan ve gönderimlerin 17 Kasım günü başlayacağı AirPods 3'ün Türkiye fiyatı 1.999 TL olarak belirlendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim