Anlık Bildirim

Parça sevkiyatı başladı: AirPods 3 geliyor

Apple'ın üçüncü nesil AirPods'u piyasaya sürmek için hazırlık yaptığını daha önce birkaç kez duymuştuk. Yayınlanan yeni bir rapor kablosuz kulaklık için bileşen sevkiyatının başladığını gösteriyor.

AirPods 3 sonunda piyasaya sürülüyor Tam Boyutta Gör

Apple'ın üçüncü nesil AirPods'u piyasaya sürmeye hazırlandığını zaten biliyoruz. Daha önce birçok kez bu yönde bazı haberler gündeme gelmişti. Şirket sonunda yeni kablosuz kulaklığını ne zaman çıkaracağına karar vermiş görünüyor.

Tayvan merkezli DigiTimes'ın haberine göre Apple tedarikçileri AirPods 3'ün seri üretiminde kullanılmak üzere bileşen sevkiyatına başlamış durumdalar. Bu şirketler Semco, LG Innotek, Kinsus, Unimicron, Nan Ya, Zhen Ding ve AT&S olarak sıralanıyor.

AirPods 3 sonunda piyasaya sürülüyor Tam Boyutta Gör

Muhtemel fiyatı da ortaya çıktı

Parça sevkiyatının başlaması kablosuz kulaklığın önümüzdeki aylarda satışa sunulacağı anlamına geliyor. Üçüncü nesil AirPods, iPhone 13 serisi ile birlikte Eylül ayında duyurulabilir. Bu bilgiler AirPods 3'ün bu yıl içerisinde geleceğini söyleyen Bloomberg editörü Mark Gurman'ın önceki raporuyla da örtüşüyor.

Söylentilere göre yeni model tasarım olarak AirPods Pro'ya benzeyecek. Aynı zamanda aktif gürültü engelleme (ANC) gibi üst sınıf özelliklerden yoksun olması nedeniyle AirPods Pro'dan önemli ölçüde daha ucuz olacak. Gelen bilgiler AirPods 3'ün 150 ila 180 dolar arasında bir fiyat etiketi taşıyacağı yönünde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim