Anlık Bildirim

Windows 10'a oyun performansını iyileştiren güncelleme geldi

Microsoft, Windows 10'un en son kararlı sürümleri için yeni bir güncelleme yayınladı. İsteğe bağlı güncelleme düşük oyun performansı ve ses sorunları olmak üzere birçok hatayı gideriyor.

Windows 10'a yeni güncelleme geldi Tam Boyutta Gör

Microsoft, Windows 10 2004, Windows 10 20H2 ve Windows 10 21H1 için isteğe bağlı bir güncelleme yayınladı. İşletim sisteminin en son kararlı sürümleri için kullanıma sunulan güncellemenin herhangi bir güvenlik yaması içermediğini belirtelim. Sadece hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerine odaklanıyor.

KB5003690 numaralı güncelleme Haberler ve ilgi alanları widget'ındaki bulanık metin sorununu gideriyor. Ayrıca Windows 10'da PIN kullanarak oturum açmayı imkansız hale getiren hata da ortadan kaldırılmış durumda. Tüm bunlara ek olarak daha önceki bir güncellemenin neden olduğu düşük oyun performansı sorununa da çare oluyor.

Windows 10'a yeni güncelleme geldi Tam Boyutta Gör

Ses sorunlarını da gideriyor

Yazılım devi KB5003690 güncellemesinin Windows 10'da Japonca IME ve sanal gerçeklik (VR) ile ilgili aksaklıkları da çözdüğünü söylüyor. Aynı zamanda Spotify veya Groove Music gibi belirli uygulamalarda karşılaşılan ses sorunlarını ortadan kaldırdığı da notlar arasında.

Windows 10 için yayınlanan KB5003690 güncellemesini Ayarlar -> Güncelleştirme ve Güvenlik -> Windows Update menüsünden sisteminize yüklemeniz mümkün. İsteğe bağlı olarak sunulduğu için "İndir ve yükle" tuşuna basarak yükleme sürecini başlatabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21106 kez okundu.
17 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, güncelleme ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim