Anlık Bildirim

AirPods 3 yeni görüntüsüyle karşımızda

Üçüncü nesil AirPods'u canlı olarak gösteren yeni bir fotoğraf internete düştü. AirPods 3'ün önümüzdeki hafta düzenlenecek Spring Loaded etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

AirPods 3 yeni görüntüsüyle karşımızda Tam Boyutta Gör

Apple AirPods 3'ün tanıtılmasına sayılı günler kala kablosuz kulaklığın tasarımını gözler önüne seren yeni bir fotoğraf ortaya çıktı. Çinli mikro blog sitesi Weibo aracılığıyla sızdırılan görüntü UnclePan isimli bir duyumcudan geliyor.

Yayınlanan fotoğraftan yola çıkarak, AirPods 3'ün tasarımını büyük ölçüde AirPods Pro'dan ödünç aldığını söyleyebiliriz. Fakat silikon kulaklık uçlarının olmaması dikkat çekiyor. Şarj kutusu daha dikdörtgen hale gelirken yine de kompakt yapısını koruduğunu görüyoruz.

AirPods 3 yeni görüntüsüyle karşımızda Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de ortaya çıktı

UnclePan, AirPods 3'ün 20 Nisan'da yapılması planlanan Spring Loaded etkinliğinde tanıtılacağına inanıyor. Bununla birlikte Apple analisti Ming-Chi Kuo daha önceki bir açıklamasında, kablosuz kulaklığın 2021'in üçüncü çeyreğine ertelendiğini iddia etmişti.

Cupertinolu şirket AirPods 2'yi 159 dolar başlangıç fiyatıyla piyasaya sürdü. AirPods 3'ün yüzde 25 daha pahalı olacağı söyleniyor. Gelen bilgilere göre Apple yeni kablosuz kulaklığını 199 dolar fiyat etiketiyle satışa sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24839 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sızıntı, kablosuz kulaklık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim