Anlık Bildirim

Akıllı saat sahibi her iki kişiden biri Apple Watch kullanıyor

Apple, 2019'un üçüncü çeyreğinde dünya genelinde 6.8 milyon akıllı saat satışı gerçekleştirdi. Pazarı domine eden şirketin satışları geçen yıla göre %51 arttı.

Akıllı saat sahibi her iki kişiden biri Apple Watch kullanıyor Tam Boyutta Gör

Yapılan yeni bir araştırma, Apple markalı akıllı saatlerin piyasaya tamamen hakim olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Apple Watch şu anda %47.9 gibi büyük bir payla pazarın neredeyse yarısını elinde bulunduruyor.

Bir başka deyişle akıllı saat sahibi her iki kişiden biri Apple Watch kullanıyor. Akıllı saat sevkiyatları konusunda ise rakip Samsung'un %73 ile en iyi yıllık büyümeyi gösteren şirket olduğunu görüyoruz.

Apple, 2019 yılının üçüncü çeyreğinde dünya genelinde 6.8 milyon akıllı saat satarak geçen yılki performansının üzerine çıktı. Cupertinolu dev bir önceki yılın aynı döneminde 4.5 milyon akıllı saat sevkiyatı yapmıştı.

Akıllı saat sahibi her iki kişiden biri Apple Watch kullanıyor Tam Boyutta Gör

Fitbit'te gerileme var

Samsung ise bu yılın üçüncü çeyreğinde 1.9 milyon akıllı saat sevkiyatı gerçekleştirdi. Şirketin geçen yılki %11'lik küresel pazar payı ise %13.4'e yükselmiş durumda.

Üçüncü sırada yer alan Fitbit'in sevkiyat rakamı ise 1.6 milyon. Ancak markanın pazar payı %15'ten %11.3'e geriledi. Akıllı saat konusunda atağa kalkan Xiaomi ve Redmi'nin pazardaki gidişatı ne yönde değiştireceğini zaman gösterecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim