Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S11 serisinin pil kapasitesi ortaya çıktı

Samsung'un gelecek yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S11 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Galaxy S11e, Galaxy S11 ve Galaxy S11+ modellerinin pil kapasiteleri sızdırıldı.

Samsung Galaxy S11 serisinin pil kapasitesi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu'nun veritabanında Samsung tarafından üretilmiş EB-BG980ABY model numaralı bir batarya ortaya çıktı.

Galaxy S10e'de kullanılan pil EB-BG970 olarak numaralandırıldığı için bu bataryanın Galaxy S11e modeline ait olduğu düşünülüyor. Hatta pilin 4.000 mAh kapasiteli olduğunu gösteren bir fotoğraf bile yayınlandı.

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Galaxy S10e'nin sadece 3.100 mAh kapasiteli bir pil içerdiğini belirtelim. Yani devamı olarak piyasaya sürülecek modelde daha büyük bir pil göreceğiz.

Samsung Galaxy S11 serisinin pil kapasitesi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Şubat ayında tanıtılması bekleniyor

Bir başka bilgi kaynağı olan Roland Quand, sosyal medya hesabında bu bilgiyi doğrulayarak EB-BG985ABY model numarasına sahip bir başka bataryanın daha varlığından söz etti.

4.300 mAh'lik bu pil muhtemelen Galaxy S11 modelinde kullanılacak. Galaxy S11+ varyantında ise 5.000 mAh kapasiteli bir bataryaya yer verileceği gelen haberler arasında. Samsung Galaxy S11'in 18 Şubat 2020 tarihinde tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim