Anlık Bildirim

Akıllı saat ve bileklik satışları arttı: Apple pazar lideri

IDC'nin yayınladığı son rapor 2020'nin üçüncü çeyreğinde giyilebilir cihaz satışlarının arttığını ortaya koydu. Tüm büyük üreticiler bir yıl öncesine göre daha fazla akıllı saat ve bileklik sattı.

Akıllı saat ve bileklik satışları arttı: Apple pazar lideri Tam Boyutta Gör

Araştırma firması IDC, 2020'nin üçüncü çeyreğinde giyilebilir elektronik cihaz pazarının durumunu gözler önüne seren bir rapor yayınladı. Söz konusu zaman diliminde dünya genelinde yaklaşık 125 milyon akıllı saat ve bileklik satıldı. Yani 2019'un aynı dönemine göre yüzde 35'lik artış söz konusu.

Pazarın yüzde 33'ünü elinde bulunduran Apple liderliğini sürdürüyor. Cupertinolu şirketin hemen arkasında ise sırasıyla Xiaomi, Huawei ve Samsung var. Beşincilik, Fitbit ve BoAt tarafından paylaşılıyor. Her iki şirket de üçüncü çeyrekte 3.3 milyon giyilebilir cihaz satışı gerçekleştirdiler.

Akıllı saat ve bileklik satışları arttı: Apple pazar lideri Tam Boyutta Gör

Pazar büyümeye devam edecek

Tüm büyük üreticiler bir yıl öncesine göre daha fazla akıllı saat ve bileklik sattı. Birçok cihazın fiyatının düşmesi, bu ürünleri çok daha geniş bir kitle tarafından ulaşılabilir hale getirdi. Satışlardaki hareketlenmenin en önemli nedenlerinden biri de bu.

Akıllı saat ve bileklik satışları arttı: Apple pazar lideri

Uzmanlara göre, gelecekte giyilebilir elektronik cihaz pazarı önemli ölçüde büyümeye devam edecek. Akıllı saat ve bileklik satın alacak yeni müşteriler ve eski cihazlarını yenisiyle değiştirecek mevcut kullanıcılar sektörün canlı kalmasını sağlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2509 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
giyilebilir cihaz, pazar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim