Anlık Bildirim

Ali Koç'tan Fenerbahçe Token hakkında açıklama

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün ön satışı yapılan ve saniyeler içerisinde tükenen Fenerbahçe Token ve genel kripto para piyasası hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan Fenerbahçe Token hakkında açıklama Tam Boyutta Gör

Paribu ve Fenerbahçe’nin iş birliği ile tanıtılan Fenerbahçe Token’ın basın toplantısı bugün gerçekleştirildi. Basın toplantısıyla birlikte Fenerbahçe Token ön satışa sunuldu ve saniyeler içerisinde tükendi. 

Kulüp Başkanı Ali Koç, toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Koç, ön satış öncesinde gerçekleştirilen toplantıda Fenerbahçe Token için hızlı davranılması gerektiğini yoksa trenin kaçabileceğini söyledi.

Fenerbahçe Token’ın geleceği hakkında konuşan Ali Koç şunları kaydetti:

“Taraftarlar kulüplerine destek olabilecekler. Bu yüzden bu iş birliğinin mesajı olan ‘Mazim Fenerbahçe, Yarınım Fenerbahçe’ bu noktada kendini buluyor. Ön satışımız kilitli ve kilitsiz olmak üzere satışa çıkacak.  Bu yeni bir dünya olarak görünüyor. Her şey çok hızlı ve anlık algılandığı bu dünyada biz iş birliğimizi güven unsuru ile inşa ettik. Bu proje sadece bugün değil yarının Fenerbahçesi adına önemli. Bu uzun vadeli bir vizyonla oluşturulmuş bir projedir. Bu zamana kadar kulübün şartları ve gereksinimleri doğrultusunda Fenerbahçe’ye taraftarlarımız destek oldu. Büyük taraftarımız her zaman elini taşın altına koyarak yardım ettiler. Mesut ol dedik Mesut oldular, Fenerium dedik forma rekorları kırdılar. Bugün kulübümüze sunduğunuz desteklerin sizin adınıza artık bir karşılığı olacak. Bu kez karşılıklı bir destek olacak. Fenerbahçe taraftarı farkını bu sefer de gösterecektir.”

Kripto para düzenlemesinden sonra Fenerbahçe Token'in kullanım alanı artacak

Ali Koç ayrıca yasal düzenlemelerin yapılması halinde Fenerbahçe Token’ın farklı kullanım şekillerinin olabileceğini de söyledi:

“Yasal düzenlemelerden sonra maaş ödemeleri, kulüp ödemeleri, Fenerbahçe forma satışları ve ürün satışları gibi şeyler Fenerbahçe Token kullanılarak yapılabilir.”

Paribu’nun CEO’su Yasin Oral ise konuyla alakalı şu ifadelere yer verdi:

“Kulübün geleceğini düşünmek adına alınmış karar. Fenerbahçe Token ERC-20 token olarak çıkarılacak. Bugün Paribu’da listelenecek yarın ERC-20 olması nedeniyle başka yabancı platformlarda da listelenebilecek. Bu aslında çok iyi bir şey. Yarın örneğin Avalanche gibi başka ağlarda da üretilip sunulması sağlanacak. Buna Paribu destek olacak. Bu Fenerbahçe’nin teknoloji ile iç içe yaşayacağının, buna sadece bugünün projesi olarak bakmadığının bir göstergesi. 25 yıllık bir projeksiyon var önümüzde.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim