Anlık Bildirim

Otomobil devi Audi, NFT koleksiyonu çıkarıyor

Alman otomobil devi Audi de kripto para sektörüne giriş yapıyor. Dev şirket 10 Ağustos’ta kendi NFT koleksiyonunu FAW-Volkswagen ile ortak bir girişimle piyasaya sürecek.

Dünyanın önde gelen otomobil şirketlerinden Audi, FAW-Volkswagen(Çin’de Audi, Volkswagen otomobillerini üreten ve satan girişim) ile birlikte kendi NFT’lerini piyasaya sürmeyi planlıyor.

Yapılan açıklamalara göre şirket kendi NFT’lerini, en büyük NFT platformlarından biri olan xNFT isimli protokol üzerinden piyasaya sürecek. Açıklamalar Audi’nin Weibo hesabından yapıldı. xNFT de bu haberi Twitter’dan paylaştığı bir gönderiyle doğruladı.

Audi paylaştığı gönderide NFT’lerin sınırlı sayıda olacağını vurgulayan 15 saniyelik bir video yayınladı. Videonun ve paylaşımın Çince olması da şirketin Asya pazarını hedef alacağını göstermiş oldu.

10 Ağustos'ta piyasaya sürülecek

Ayrıca koleksiyonların, Çin’de Audi ve Volkswagen binek araçlarını üreten FAW-Volkswagen ile ortak bir girişim olacağı da açıklamalar arasında yer aldı. Alman şirketin NFT’leri 10 Ağustos’ta piyasaya sürülecek.

Otomobil devi Audi, NFT koleksiyonu çıkarıyor

Bu haberle birlikte NFT’lerin kullanımı son aylardaki hızlı artışını devam ettirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim