Anlık Bildirim

Yerli üretici Citycoco en ekonomik elektrikli scooter modelini satışa sundu

Elektrikli scooter modellerinde ulaşım maliyetine önem veriyorsanız yerli Citycoco City modeli sizi bekliyor. Scooter modeli 100Km mesafede 3TL maliyet iddiasında.

Birbirinden ilginç elektrikli scooter tasarımları ile beğenilen üreticilerden birisi haline gelen Citycoco, ekonomik ulaşımda dengeleri değiştirecek yeni Citycoco City modelini satışa sundu.

Citycoco City özellikleri ve fiyatı

Diğer modellere göre daha geleneksel bir tasarıma sahip olan Citycoco City, uzaktan Vespa tarzındaki motorlu scooter modellerine benziyor. Bununla birlikte tamamen elektrikli ve motorsiklet ehliyeti de gerektirmiyor. B sınıfı ehliyetle kullanılabiliyor.

Bosch elektrikli motorunu kullanan Citycoco City, tek şarj ile 60Km gidebiliyor. LG batarya çıkarılabilir olduğu için yedek batarya ile toplamda 120Km yolculuk yapabiliyorsunuz. Saatte 43Km hıza ulaşabilen scooter modeli 4-6 saatte şarj olabildiği için yedek batarya daha iyi bir çözüm gibi görünüyor.

Diğer taraftan modelin 100 kilometre mesafeyi sadece 3TL’ye gidebilme iddiası da var. Böylece en ekonomik elektrikli scooter modellerinden birisi haline geliyor. Model yokuşlu yollar ve arazi şartlarında da performans sorunu yaşatmıyor.

Satışına başlanan Citycoco City için 6900TL başlangıç fiyatı mevcut. Hali hazırda 5 modele sahip olan Citycoco yıl sonunda sayıyı yediye çıkarmayı hedefliyor. Ayrıca firmanın 100 bayi hedefi de mevcut.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17478 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
citycoco, citycoco city ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim