Anlık Bildirim

Android 12L'nin çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler geldi

Google'ın büyük ekranlı cihazlar için geliştirdiği Android 12L hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İşletim sisteminin kararlı sürümü önümüzdeki yılın ilk çeyreği sona ermeden gelebilir.

Android 12L'nin çıkış tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Google büyük ekranlı ve katlanabilir cihazlar için tasarladığı Android 12L'yi Ekim ayında tanıttı. Şirket Aralık ayında yeni işletim sisteminin beta sürümlerini kullanıma sunmaya başlayacak. Arama devi ilk geliştirici önizleme yapısını Ekim ayının sonunda sınırlı sayıda geliştirici için yayınlamıştı.

Değiştirilmiş API'ye (uygulama programlama arayüzü) sahip Android 12L Beta 2'nin Aralık ayında çıkış yapacağı bildiriliyor. Geliştiriciler bu sürüm yardımıyla uygulamalarını yeni işletim sistemi ile uyumlu hale getirebilecekler.

Android 12L'nin çıkış tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Android 12L ne zaman çıkacak?

Android 12L'nin son betasının ise Şubat ayında yayınlanması bekleniyor. Gelen bilgilere göre işletim sisteminin kararlı sürümü 2022’nin ilk çeyreğinin sonlarına doğru genel kullanıma sunulacak. Beta sürümlerin Google Pixel cihazlara yüklenebileceğini zaten biliyoruz.

Android 12L'nin çıkış tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Bunun dışında Lenovo temsilcileri, işletim sisteminin P12 Pro tablet modelinde test edilebileceğini doğruladı. Katlanabilir telefon pazarının öncülerinden biri olan Samsung, Android 12L'nin beta programı hakkında henüz bir yorum yapmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim