Anlık Bildirim

Apple, AirPods 3 için üretim çalışmalarının başlayacağı tarihi belirledi

Bir rapora göre, üçüncü nesil AirPods’ların seri üretiminin başlayacağı tarih belli oldu. Bildirildiğine göre, yıl sonundan önce tanıtılacak ürünler arasına eklenmesi planlanıyor.

Apple, AirPods 3 için seri üretim tarihini belirledi Tam Boyutta Gör

Raporlar, Apple tedarikçilerinin, bu yıl içinde mevcut AirPods 2 kablosuz kulaklığın yerini alabilecek yeni nesil AirPods modelinin seri üretimine girmeye hazırlandıklarını bildiriyor. Apple’ın yaklaşmakta olan diğer planları çerçevesinde belirli kaynaklardan alınan bilgiler sonucunda, yeni AirPods modelinin Ağustos ayında seri üretimine başlanacağı söyleniyor.

Haziran 2020’de Apple analisti Ming Chi Kuo, Apple’ın popüler kablosuz kulaklıklarının bir sonraki modelinin 2021’in başlarında yayınlanacağını tahmin etti, ancak Mart ayında yapılan lansmanda yeni AirPods planlarının ertelendiği söylenmişti.

Apple, AirPods 3 için seri üretim tarihini belirledi Tam Boyutta Gör

Kuo, tahminini revize etmeden kısa bir süre önce, bir sızıntı AirPods 3’ün gönderilmeye hazır olduğunu ve Çin’de ortaya çıktığını iddia etmişti.

Bu sızıntılar sonrasında teşvik edilen hayranlar, Mart ayındaki lansmanda yeni AirPods modelinin ertelendiği haberini duyduklarında hayal kırıklığına uğradılar.

Yeni AirPods için nasıl bir tasarım bekleniyor ?

Yakında çıkacak olan yeni AirPods modelinin, kısaltılmış ve ayarlanmış gövde ve AirPods Pro tarzı şarj kutusu gibi birkaç ince ayar ile birlikte AirPods 2’ye benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim