Anlık Bildirim

Apple AirPods, geliriyle teknoloji şirketlerine kafa tutuyor: Nvidia, AMD ve Twitter'ı geçti

Apple'ın popüler kablosuz kulaklığı, dev teknoloji şirketlerinden daha fazla gelir getiriyor. AirPods geçen yıl Nvidia, AMD, Spotify ve Twitter gibi köklü şirketleri gelir anlamında geride bıraktı.

Apple AirPods gelir anlamında teknoloji devlerini geçti Tam Boyutta Gör

Apple ilk kablosuz kulaklığı olan AirPods'u 2016 yılının Aralık ayında piyasaya sürmüştü. Tüketicilerden büyük ilgi gören ürün kısa süre içerisinde popülerlik kazanarak çok iyi satış rakamlarına ulaştı. AirPods'un muazzam başarısını gözünüzde daha iyi canlandırmanızı sağlayacak bir grafikten bahsedeceğiz.

Veri görselleştirme konusunda çalışmalar yapan StatsPanda, oldukça ilginç bir karşılaştırmaya imza attı. AirPods'un 2020 yılında elde ettiği geliri diğer büyük teknoloji şirketleriyle kıyasladı. Ortaya çıkan tablo Apple'ın AirPods satışlarından elde ettiği gelirin, birkaç büyük teknoloji şirketinin toplam gelirinden bile daha fazla olduğunu gösteriyor.

Apple AirPods gelir anlamında teknoloji devlerini geçti Tam Boyutta Gör

Uber, Nvidia, AMD ve Twitter gibi devleri geçti

Görüldüğü üzere geçen yıl 23.05 milyar dolar gelir getiren kulaklıklar, Adobe, Uber, Nvidia, AMD, Spotify, Square, Snapchat, Shopify ve hatta Twitter gibi köklü şirketlerden daha iyi performans göstermiş durumda. AirPods'un 2020 yılında elde ettiği gelire ulaşmak için Spotify, Uber ve Twitter'ın gelirlerini toplamak gerekiyor.

StatsPanda, bu karşılaştırmayı yapmak için 2019'da Kevin Rooke tarafından yapılan eşdeğer bir analizden ilham aldığını söylüyor. Rooke tarafından hazırlanan raporda AirPods kablosuz kulaklıklar Tesla, Netflix ve Uber'in hemen arkasında dördüncü sırada yer alıyordu. 2020 itibarıyla AirPods bir basamak yükselerek Uber'i geçti ve üçüncülük koltuğuna oturdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9646 kez okundu.
39 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
airpods, kablosuz kulaklık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim