Anlık Bildirim

Ekran altı kameralı ZTE Axon 30 5G'nin yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı

Ekran altı kamera sistemiyle donatılmış ZTE Axon 30 5G önümüzdeki hafta tanıtılacak. Lansmana sayılı günler kala cihazın tasarımını gözler önüne seren yüksek kaliteli görüntüler yayınlandı.

Ekran altı kameralı ZTE Axon 30 5G ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

ZTE, 27 Temmuz tarihinde Çin'de ekran altı kamera sistemi ile donatılmış ZTE Axon 30 5G modelini tanıtacak. Lansman öncesinde Digital Chat Station akıllı telefonun yüksek kaliteli birkaç görüntüsünü paylaştı.

Sızıntı, cihazın tasarımını gözler önüne seriyor. Ayrıca ekranının altına gizlenen ön kameranın hiç görünmediğine şahit oluyoruz. Bu arada selfie kamerasının 16 megapiksel çözünürlüğünde sensör içerdiğini belirtelim.

Ekran altı kameralı ZTE Axon 30 5G ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

ZTE Axon 30 5G özellikleri

ZTE Axon 30 5G, 120 Hz tazeleme oranına sahip 6.92 inç OLED ekran taşıyacak. Akıllı telefonun 6/128, 8/256 ve 12/512 GB olmak üzere üç farklı bellek ve depolama konfigürasyonu ile sunulacağı bildiriliyor.

Cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 870 yonga setinden alacak. Arka panelinde ise 64 (ana) + 8 + 5 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan dörtlü kamera sistemi göreceğiz. Akıllı telefon kutudan Android 11 ile çıkacak.

Ekran altı kameralı ZTE Axon 30 5G ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

ZTE Axon 30 5G ile ilgili konuşulan diğer detaylar arasında 55W hızlı şarj destekli 4.100 mAh batarya da var. Akıllı telefonun ağırlığının 190 gram, gövde kalınlığının ise 7.8 mm olduğu belirtiliyor. Fiyat etiketini ve diğer bilinmeyenleri önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim