Anlık Bildirim

Apple uyarıyor: Ürünlerinizi temizlerken hidrojen peroksit içeren maddeleri kullanmayın

Apple, ürünlerinin nasıl temizleneciğine dair olan belgesini güncelledi. Buna göre, hidrojen peroksit içerikli temizlik malzemelerini ürünlere zarar verir gerekçesiyle kesinlikle önermiyor.

Apple, ürünlerinin nasıl temizlenmesi gerektiğini söyledi Tam Boyutta Gör

Apple, müşterilerin ürünlerini temizlemek için hidrojen peroksit kullanmaması gerektiğini belirten bir destek belgesini güncelledi. Ancak bu belgede etil alkolün kullanımı güvenli temizlik maddeleri arasına eklendi.

Daha spesifik olarak Apple, ürünlerinizi nasıl temizlersiniz başlığı altında bir destek belgesini ustaca bir sunumla kamuoyuna açıkladı.

Apple, ürünlerinin temizliğinde neler öneriyor ?

Apple, cihazlarına sahip müşterilerinin %75 etil alkollü mendilleri güvenle kullanabileceğini belirten önerileri kısa iki satırla belgesine ekledi.

Hidrojen peroksit içeren maddelerin ve temizlik ürünlerinin iPhone, iPad ve diğer Apple cihazlarında kullanılmaması gerektiğini de sözlerine ekledi. Hidrojen peroksitin ürünleri üzerinde ağartıcı bir etkisi olduğunu açıkladılar.

Belgede önceki yapılan güncelleme pandeminin zirve yaptığı dönem sırasında yapılmıştı.

Apple’ın önerileri ile uyumlu olmasına rağmen, ekranlarda solvent bazlı maddelerin kullanılması telefon kaplamasına zarar verebilir olacak eklendi.

Apple son olarak ise, kullanıcıların cihaz açıklıklarında nem olmamasına dikkat etmesi gerektiğini vurguluyor. Aynı zamanda ürünlerinin herhangi bir temizlik malzemesine batırılmamasını tavsiye ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11246 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, temizlik
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim