Anlık Bildirim

Apple Watch 7, yeni ekran ve işlemci ile geliyor: Kan şekeri ölçümü olmayacak

Bloomberg analisti Mark Gurman, akıllı saat Apple Watch 7 hakkında yeni bilgiler paylaştı. Cihaz merakla beklenen kan şekeri ölçüm özelliğine sahip olmayacak.

Apple Watch 7'nin özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Güvenilir Bloomberg analistlerinden Mark Gurman, yaklaşan Apple Watch 7 akıllı saat modeliyle ilgili merak edilen bazı önemli teknik detayları paylaştı.

Yeni nesil Apple Watch modelinin, daha önce bahsedildiği gibi kan şekeri seviyelerini izleme işlevini almayacağı bildiriliyor. Böyle bir özelliğe sahip akıllı saat modelinin piyasaya sürülmesinin 2022'nin de sonrasında gerçekleşmesi bekleniyor. Zira bu teknoloji henüz istenilen seviyede değil ve Samsung da henüz akıllı saatlerinde kullanmayı düşünmüyor.

Apple Watch 7'nin özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Kapasitesi daha yüksek bir pille gelebilir

Apple Watch 7'ye gelecek olursak, cihazın ekranının daha ince bir cam alacağı belirtilmiş. Bu, daha hızlı yanıt, daha iyi görünürlük ve parlaklık konularda fark yaratacak. Ayrıca Watch 7'nin selefinden biraz daha kalın olacağına dair bilgiler de var ve bu da Watch 6'dan daha yüksek kapasiteli bir pil ile geleceğine işaret ediyor olabilir.

Eğer bu gerçekleşirse, birçok Apple kullanıcısı memnun olacak zira birçoğu Apple Watch'un kısa pil ömründen şikayetçi durumda. Yenilikler arasında yeni S7 işlemcinin yanı sıra geliştirilmiş kablosuz bağlantı özelliklerinden de söz edildiğini belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim